Snimanje iz zraka

Snimanje terena i objekata iz zraka bespilotnom letjelicom te izrada geodetskih podloga i 3D modela na temelju aerofotogrametrijskih snimaka.

Snimanje iz zraka - opis usluge

Snimanje iz zraka terena i objekata bespilotnom letjelicom te izrada geodetskih podloga i 3D modela na temelju aerofotogrametrijskih snimaka. (DTM/DSM, DOF, Izračun volumena, panoramske snimke, videozapis dronom, itd.)

Fotogrametrija

Fotogrametrija je znanstvena disciplina koja se bavi mjerenjem i analizom geometrijskih svojstava objekata i površina na temelju fotografija ili drugih optičkih snimaka. Ova tehnika koristi fotografije snimljene iz zraka ili s drugih visinskih pozicija kako bi se dobile informacije o obliku, veličini, položaju i udaljenosti objekata na tlu ili na površini Zemlje.

Fotogrametrija omogućuje precizno mjerenje i analizu geografskih obilježja i struktura na temelju fotografija, što je korisno za planiranje gradnje, istraživanje terena, nadzor promjena u okolišu te druge svrhe.

Pošalji nam poruku

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja i pružiti vam informacije koje su vam potrebne.

Trebate snimke terena i objekta iz zraka?

Snimanje iz zraka

Koristimo najnoviju tehnologiju i opremu kako bi osigurali najvišu razinu naših usluga.

Sa širokim rasponom usluga koje nudimo, uključujući izradu geodetskih elaborata, geodetsko snimanje i izradu katastarskih planova, možemo osigurati kvalitetna rješenja za sve vaše potrebe. 

Moderna oprema

Koristimo najmoderniju tehnologiju radi osiguranja najkvalitetnijih i najefikasnijih rješenja za naše klijente.

Kvalitetna usluga

Kvalitetnu uslugu pružamo kroz pažljivu analizu potreba klijenata, primjenu najboljih geodetskih praksi te stalno usavršavanje i prilagodbu novim tehnologijama i metodama kako bismo osigurali zadovoljstvo i povjerenje naših klijenata.

Pristupačne cijene

Nudimo kvalitetne geodetske usluge po pristupačnim cijenama, prilagođavajući se potrebama klijenata i pružajući transparentnost u troškovima.

zašto odabrati geovid?

Bez komplikacija i okolišanja

Više od 10 godina iskustva

S ponosom ističemo više od deset godina iskustva u pružanju visokokvalitetnih geodetskih usluga, što jamči stručnost, pouzdanost i profesionalnost u svakom projektu.

Stručan i pouzdan tim

Naš tim se sastoji od stručnih geodetskih profesionalaca koji kombiniraju svoje bogato znanje i iskustvo kako bi pružili usluge vrhunske kvalitete i zadovoljili potrebe naših klijenata.

Sigurno i pouzdano izvođenje

Osiguravamo sigurno i pouzdano izvođenje svih geodetskih usluga, pridržavajući se najviših standarda kvalitete i sigurnosti kako bismo osigurali uspjeh svakog projekta.

Projekt u dogovorenom roku

Jamčimo izvršenje projekata u dogovorenom roku, pridržavajući se strogo postavljenih rokova kako bismo osigurali zadovoljstvo i mirnoću naših klijenata i uspješnu realizaciju projekata.