Geodetske usluge

Nudimo profesionalna geodetska rješenja

geodetske USLUGE

Bavimo se pružanjem geodetskih usluga diljem Republike Hrvatske

Naš tim sastoji se od stručnjaka koji su uvijek spremni odgovoriti na vaše potrebe i pružiti vam rješenja za sve vrste geodetskih usluga.

Moderna oprema

Koristimo najmoderniju tehnologiju radi osiguranja najkvalitetnijih i najefikasnijih rješenja za naše klijente.

Kvalitetna usluga

Kvalitetnu uslugu pružamo kroz pažljivu analizu potreba klijenata, primjenu najboljih geodetskih praksi te stalno usavršavanje i prilagodbu novim tehnologijama i metodama kako bismo osigurali zadovoljstvo i povjerenje naših klijenata.

Pristupačne cijene

Nudimo kvalitetne geodetske usluge po pristupačnim cijenama, prilagođavajući se potrebama klijenata i pružajući transparentnost u troškovima.

Construction industry details with surveyor using GPS system and total station. Engineer and geodesy
10+
Godina iskustva
geodetske usluge

Čime se bavimo?

Ostale geodetske usluge

Geodetski elaborati za katastar i zemljišnu knjigu

Geodetski elaborat za katastar i zemljišnu knjigu je detaljan dokument koji se izrađuje na temelju geodetskih mjerenja i analiza radi evidentiranja nekretnina.

Inženjerska geodezija

Inženjerska geodezija je grana geodezije koja se bavi geodetskim praćenjem i nadzorom objekata tijekom izgradnje, kako niskogradnje tako i visokogradnje.

Snimanje iz zraka

Snimanje iz zraka / fotogrametrija

Snimanje terena i objekata iz zraka bespilotnom letjelicom te izrada geodetskih podloga i 3D modela na temelju aerofotogrametrijskih snimaka.

Group of engineers, architects, business partners at construction site working together

Vještačenja u geodeziji

Geodetsko vještačenje obuhvaća geodetsku izmjeru, izradu nalaza i mišljenja stalnog sudskog vještaka za geodeziju koji je potreban kod rješavanja sporova.

Manager of construction site project is reading the document

Ostale geodetske usluge

Od ostalih usluga nudimo još i iskolčenje/obnova međa, analiza podataka katastra i zemljišne knjige, stručno savjetovanje, 3D skeniranje.

Jeste li znali da su geodeti prvi i zadnji na gradilištu?

Koristimo najsuvremeniju geodetsku opremu i uređaje renomiranih svjetskih marki kako bi svojim klijentima pružili najkvalitetniju moguću uslugu.

zašto odabrati geovid?

Bez komplikacija i okolišanja

Više od 10 godina iskustva

S ponosom ističemo više od deset godina iskustva u pružanju visokokvalitetnih geodetskih usluga, što jamči stručnost, pouzdanost i profesionalnost u svakom projektu.

Stručan i pouzdan tim

Naš tim se sastoji od stručnih geodetskih profesionalaca koji kombiniraju svoje bogato znanje i iskustvo kako bi pružili usluge vrhunske kvalitete i zadovoljili potrebe naših klijenata.

Sigurno i pouzdano izvođenje

Osiguravamo sigurno i pouzdano izvođenje svih geodetskih usluga, pridržavajući se najviših standarda kvalitete i sigurnosti kako bismo osigurali uspjeh svakog projekta.

Projekt u dogovorenom roku

Jamčimo izvršenje projekata u dogovorenom roku, pridržavajući se strogo postavljenih rokova kako bismo osigurali zadovoljstvo i mirnoću naših klijenata i uspješnu realizaciju projekata.